English version
O autorovi Výstavy a sbírky Bibliografie a filmy Olejomalba (202) Akvarely (33) Pastel (11) Grafika (2) Koláž (1) Akryl (66) Tempery (16) Moderna (15) Moderna 2 (6) Moderna 3 (19) Ryby (6) Chorvatsko- akvarely (8) Benátky (7) Akty (38) Květiny (44) Zátiší (40) Lidé (51) Krajiny (34) Krajina Praha (21) Moderna 4 (23)
Zákaznická linka


galerie, obrazy na prodej, obrazy do bytu, dekorace
Jméno:
Heslo:
Přihlásit se trvale na tomto PC
:: založit nový účet ::



Věra Orzághová - Bibliografie a filmy

ilustrované básnické sbírky : autor Věra Orzághová (Vorona)

Svlékám se - 2010 - prezentováno na Svět knihy 2010

Nahá ve víně -2010

Nahá ve vině -2011

Roztoužená -2012 e book

Pod cylindrem cynická -2015 e book

Návraty bez vrat -2016

Černé myšlenky nymfomanky - 2017




Vybrané obrazy, fotografie, umělecké díla, umění které si můžete zakoupit.

Z MOŘE ZROZENÁ
Z MOŘE ZROZENÁ

5 000 Kč
U VODY
U VODY

7 000 Kč
MEDOVÁ
MEDOVÁ

8 000 Kč
DVA VE MĚSTĚ
DVA VE MĚSTĚ

19 000 Kč
VLK SAMOTAŘ
VLK SAMOTAŘ

12 200 Kč
ZIMA
ZIMA

5 000 Kč
Domremy-la-Pucelle
Domremy-la-Pucelle

MRAVENCI
MRAVENCI

Quetzal
Quetzal

XVI. století
XVI. století

Obrazy, naše tipy:
Apoštolové - předloha ke knize O Můžíčkovi, který zastavil pražský orloj

Duše

Ranní meditace

Motyl

Meandry potoka