English version
O autorovi Výstavy a sbírky Bibliografie a filmy Olejomalba (201) Akvarely (30) Pastel (11) Grafika (2) Koláž (1) Akryl (54) Tempery (15) Moderna (15) Moderna 2 (6) Moderna 3 (19) Ryby (6) Chorvatsko- akvarely (8) Benátky (6) Akty (35) Květiny (41) Zátiší (39) Lidé (51) Krajiny (32) Krajina Praha (19) Moderna 4 (18)
Zákaznická linka


galerie, obrazy na prodej, obrazy do bytu, dekorace
Jméno:
Heslo:
Přihlásit se trvale na tomto PC
:: založit nový účet ::



Věra Orzághová - Bibliografie a filmy

ilustrované básnické sbírky : autor Věra Orzághová (Vorona)

Svlékám se - 2010 - prezentováno na Svět knihy 2010

Nahá ve víně -2010

Nahá ve vině -2011

Roztoužená -2012 e book

Pod cylindrem cynická -2015 e book

Návraty bez vrat -2016

Černé myšlenky nymfomanky - 2017




Vybrané obrazy, fotografie, umělecké díla, umění které si můžete zakoupit.

TRISTÍTIA
TRISTÍTIA

15 600 Kč
INTROVERTERE
INTROVERTERE

13 893 Kč
SLUNCE ZAPADÁ
SLUNCE ZAPADÁ

1 900 Kč
KYTICE HORTENZIÍ
KYTICE HORTENZIÍ

7 400 Kč
PRO ELIŠKU
PRO ELIŠKU

13 428 Kč
STROMY U RYBNÍKA
STROMY U RYBNÍKA

5 000 Kč
V KRAJINÁCH MÉ DUŠE.
V KRAJINÁCH MÉ DUŠE.

Dohovor IX.
Dohovor IX.

Body
Body

Veselé kopy
Veselé kopy

Obrazy, naše tipy:
Kočka zahradní

Tajemství - PRODEJNÉ!!!!

Slepci

Óda na čest paní Nostalgie

Tráva vo fialovej farbe