English version
O autorovi Výstavy a sbírky Bibliografie a filmy Olejomalba (202) Akvarely (31) Pastel (11) Grafika (2) Koláž (1) Akryl (65) Tempery (15) Moderna (15) Moderna 2 (6) Moderna 3 (19) Ryby (6) Chorvatsko- akvarely (8) Benátky (7) Akty (37) Květiny (42) Zátiší (40) Lidé (51) Krajiny (34) Krajina Praha (21) Moderna 4 (22)
Zákaznická linka


galerie, obrazy na prodej, obrazy do bytu, dekorace
Jméno:
Heslo:
Přihlásit se trvale na tomto PC
:: založit nový účet ::



Věra Orzághová - Bibliografie a filmy

ilustrované básnické sbírky : autor Věra Orzághová (Vorona)

Svlékám se - 2010 - prezentováno na Svět knihy 2010

Nahá ve víně -2010

Nahá ve vině -2011

Roztoužená -2012 e book

Pod cylindrem cynická -2015 e book

Návraty bez vrat -2016

Černé myšlenky nymfomanky - 2017




Vybrané obrazy, fotografie, umělecké díla, umění které si můžete zakoupit.

PAST
PAST

17 900 Kč
V ZAJETÍ ŘETĚZŮ
V ZAJETÍ ŘETĚZŮ

20 000 Kč
SOUMRAK
SOUMRAK

5 500 Kč
ZÁTIŠÍ
ZÁTIŠÍ

15 000 Kč
METAMORFOSA
METAMORFOSA

10 000 Kč
PUNTÍKUS JUICEFUS
PUNTÍKUS JUICEFUS

17 400 Kč
Objetí 1.
Objetí 1.

IKAROS
IKAROS

POTÁPĚČ
POTÁPĚČ

ČERVENÉ VINO
ČERVENÉ VINO

Obrazy, naše tipy:
Luční kytice

Happiend - předloha ke knize O Můžíčkovi, který zastavil pražský orloj

Pieta

Za svitem Luny, Nephilim-synové Boží, sestupovali (Genesis IV.)

Staré město