English version
O autorovi Výstavy a sbírky Bibliografie a filmy Malířství (7) Olejomalba (204) Akvarely (36) Pastel (13) Grafika (2) Koláž (1) Akryl (80) Tempery (16) Moderna (15) Moderna 2 (6) Moderna 3 (19) Ryby (6) Chorvatsko- akvarely (8) Benátky (7) Akty (41) Květiny (51) Zátiší (43) Lidé (53) Krajiny (34) Krajina Praha (21) Moderna 4 (28)
Zákaznická linka


galerie, obrazy na prodej, obrazy do bytu, dekorace
Jméno:
Heslo:
Přihlásit se trvale na tomto PC
:: založit nový účet ::



Věra Orzághová - Bibliografie a filmy

ilustrované básnické sbírky : autor Věra Orzághová (Vorona)

Svlékám se - 2010 - prezentováno na Svět knihy 2010

Nahá ve víně -2010

Nahá ve vině -2011

Roztoužená -2012 e book

Pod cylindrem cynická -2015 e book

Návraty bez vrat -2016

Černé myšlenky nymfomanky - 2017




Vybrané obrazy, fotografie, umělecké díla, umění které si můžete zakoupit.

AKVAREL A4
AKVAREL A4

1 900 Kč
MASKA
MASKA

7 000 Kč
PRI PETRČANE CHORVÁTSKO
PRI PETRČANE CHORVÁTSKO

12 150 Kč
LIGHT
LIGHT

8 880 Kč
TRÁVA V ZELENOM
TRÁVA V ZELENOM

8 100 Kč
PŘEHÁŇKY
PŘEHÁŇKY

13 500 Kč
Sleepy
Sleepy

ČEKAJÍ
ČEKAJÍ

Elephantasy
Elephantasy

VESNICKÁ DREDUŠE
VESNICKÁ DREDUŠE

Obrazy, naše tipy:
Proměna osobnosti

V mlhavé záři

Růže žluté

Depot

ŽENA V ČERVENEM