Czech language
About author Exhibitions Bibliography Painting (26) Oil-painting (106) Water-colours (20) Crayon (6) Graphic (2) Collage (1) Acryl (52) Temperas (8) Moderna (13) Moderna 2 (6) Moderna 3 (15) Fisch (2) Hrvatska - aquarels (4) Venice (2) Nude (25) Flowers (31) still life (18) People (33) Landscape (15) landscape Prag (16) Moderna 4 (21)
Customer support


gallery, painting on sale, painting on flat, decoration
Firstname:
Password:
Keep me signed in
:: create a new account ::



Věra Orzághová - Bibliography

ilustrované básnické sbírky : autor Věra Orzághová (Vorona)

Svlékám se - 2010 - prezentováno na Svět knihy 2010

Nahá ve víně -2010

Nahá ve vině -2011

Roztoužená -2012 e book

Pod cylindrem cynická -2015 e book

Návraty bez vrat -2016

Černé myšlenky nymfomanky - 2017




Selected paitings, photos, art. Paitings for sale.

LOVERS
LOVERS

17 700 Kč
STILL LIFE WITH LEMON
STILL LIFE WITH LEMON

21 900 Kč
FATIGUE
FATIGUE

4 700 Kč
ROTOR 2
ROTOR 2

19 100 Kč
Z vody jsme přišli a kam jdeme -II
Z vody jsme přišli a kam jdeme -II

20 000 Kč
WAR IS. . .
WAR IS. . .

LIGHT IN THE HEART
LIGHT IN THE HEART

PROBUZENÍ
PROBUZENÍ

Ostrava
Ostrava

Obrazy, naše tipy:
Whatever

BALETKA

Podzimní víly 3

V atelieru

Cesta Tlmače - Levice Slovensko